Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Makita termékek
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Stihl TS 480i benzinmotoros vágótárcsás gép

72.2 cm3, 3.9 kW/5.3 LE, 10 kg, Ø300 mm
Egységár (darab):
Bruttó: 495.990 Ft
Nettó: 390.543 Ft
Cikkszám:
42500112804
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl vágótárcsás gépek

Leírás

  • A STIHL TS 480i benzinmotoros vágótárcsás gép 300 mm-es vágótárcsával ideálisan alkalmas professzionális használatra a magas-, mély- és útépítésben.
  • A STIHL Injection, azaz az elektronikus vezérlésű befecskendezés gondoskodik a STIHL 2-MIX motor tökéletes járásáról és nagy nyomatékáról.
  • A "Start" pozíciónak köszönhetően a gép beindítása különösen egyszerű. A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep lehetővé teszik az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
  • Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.
  • Az elektronikus vízszabályozás megkönnyíti a pormegkkötéshez szükséges vízadagolást.
  • A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges.
  • A hajtás a félautomata szíjfeszítő segítségével könnyen utánfeszíthető. Ez meghosszabbítja a szíj és a csapágy élettartamát. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.
  • Felszerelhető az FW 20-as vezetőkocsira.
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 72,2 cm3
Teljesítmény: 5,3 LE
Teljesítmény: 3,9 kW
Súly 2): 10 kg
Teljes hossz: 68,2 cm
Maximális vágásmélység: 100 mm
Hangnyomásszint 3): 98 dB(A)
Zajteljesítményszint 3): 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 1): 2,2 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 1): 2,2 m/s2

1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
2) Vízcsatlakozóval, kompletten
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
 
 
Alapfelszereltség:
  • Félautomata szíjfeszítés: a feszítőcsavarok meglazítása után az ékszíjat a rugóerő önműködően a megfelelő feszességűre állítja, ennek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.
  • STIHL Electronic vízszabályozás: járó motor mellett a kezelő a gomb segítségével bekapcsolhatja az elektronikus vízszabályozást. Ekkor a víz vágás közben a fordulatszám függvényében automatikusan be- és kikapcsol. A víz mennyisége a +/- gombok segítségével szabályozható, így egy gombnyomással biztosítható az optimális pormegkötés.
  • STIHL intelligens befecskendezés: az elektronikus vezérlésű befecskendezés még precízebb módon gondoskodik a motor tökéletes járásáról és csökkentett üzemanyag felhasználásról a befecskendezési technika nélkül gépekhez képest.
  • Antivibrációs rendszer: a rezgéscsillapító elemek megakadályozzák a motor rezgéseinek a kézre vagy karra történő átvitelét. Ez erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.
  • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő az indítókötélen jelentősen csökken, így megkíméli a kezelő személyt és a gép indítórendszerét is.
  • Ergonomikus markolat kiképzés: a korszerű, ergonomikus kialakítás optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról.
  • Hosszú élettartamú levegőszűrőrendszer (ciklon): a hosszú élettartamú légszűrőrendszer a 'ciklon' előleválasztással gondoskodik róla, hogy a beszívott levegőben található porszemcsék 80%-a már az első fokozatban kiválasztásra kerüljön. Ez a hagyományos rendszerekkel ellentétben nem a szűrőben, hanem külön gyűlik össze, majd a környezet levegőjébe kerül. Így a szűrő tisztítása ritkábban esedékes.
  • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúnál a beindítás előtt ujjnyomogatás hatására kerül az üzemanyag a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással indítható be a motor.
  • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
  • STIHL ElastoStart: a kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt a hatást érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő lengéscsillapító elem lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
  • Magnézium tárcsavédő: a magnézium présöntvényből készült tárcsavédő burkolat különlegesen könnyű. A tárcsavédő állító szerkezete és a vízvezető ergonomikus kialakítású.
 
A gyémánttárcsa nem része a szállítási terjedelemnek!
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
Portwest termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Hecht termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció