Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Makita termékek
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Stihl MS 462 benzines motorfűrész (láncfűrész)

72.2 cm3, 4.4 kW/6.0 LE, 45 cm, 6 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 458.990 Ft
Nettó: 361.409 Ft
Cikkszám:
11422000001
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

Leírás

  • Kiválóan alkalmas közepes és vastagabb faállományban végzett munkákhoz.
  • Jól irányítható és kiváló gyorsulású.
  • HD2-szűrő kiváló szűrőhatással, takarékos 2-MIX motor, szerszám nélkül nyitható tankzár az egyszerű és biztonságos üzemanyag-utántöltés érdekében.
  • Vezetőlemez hossz: 45 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 72,2 cm3
Teljesítmény: 6 LE
Teljesítmény: 4,4 kW
Teljesítménysúly: 1,4 kg/kW
Fűrészlánc osztása: 3/8"
Állandó zajszint 2): 108 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 3): 3,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal 3): 4,8 m/s2
Súly 1): 6 kg
 
1) Üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
 
 
Alapfelszereltség:
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: a lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Alacsony teljesítmény/súly arány: a STIHL MS 462 a legkönnyebb profi motorfűrész a saját kategóriájában. Speciálisan tervezett alkatrészek, mint például a henger, lánckerék fedél, forgattyús ház és a lendkerék segítségével sikerült elérnünk, hogy a motorfűrész még könnyebb legyen.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • Optimalizált rönktámasz: speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.
  • Optimalizált lánckerék fedél: lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
  • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
  • HD2 levegőszűrő körkörös tömítéssel: az új kialakítású HD2 levegőszűrő körkörös tömítéssel akadályozza meg a finom por bejutását a motorba, így tovább növelve annak élettartamát. A szűrő PET anyagból készült, és nagyon jó szűrési tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Döntési irány jelző: a szellőző házra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • STIHL ElastoStart: a kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
  • STIHL Ematic rendszer új olajszivattyúval: az új tervezésű olajszivattyú még több lánckenőolaj szállítását teszi lehetővé. Ez különösen nagy segítséget jelent, ha poros környezetben vagy hosszabb vezetőlemezzel használják a motorfűrészt.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
Portwest termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Hecht termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció