Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Makita termékek
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Milwaukee Drill Connect SDS-max fúrócsatlakoztató adapter, 190 mm

Egységár (darab):
Bruttó: 89.713 Ft
Nettó: 70.640 Ft
Cikkszám:
4932399128 -25
Márka:
Milwaukee
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Milwaukee SDS-max fúrócsatlakoztató adapter és toldószárak

Leírás

  • Az innovatív és szabadalmaztatott Drill Connect rendszer (fúrócsatlakoztató adapter) jelenti a megoldást azok számára, akik maximális sokoldalúságot igényelnek nagy átmérőjű fúrásoknál.
  • Sokoldalú: a Drill Connect a toldószár és a fúrószerszám közötti kapocsként működik. Az egyik végén a rendszer teljesen kompatibilis minden SDS-max befogású fúrószárral, áttörőfúróval és fúrókoronával. Az ellentétes oldalán a fúrókalapács és a fúrócsatlakoztató adapter között kívánt hosszúságú hosszabbító csatlakoztatható rá.
  • Univerzális: a fúrószár-hosszabbítók különböző hosszméretben kaphatók, melyek az SDS-max, vagy a 19 mm hatszög befogóhoz illeszkednek. Rövidebb vagy hosszabb - szabadon választhat!
  • Gazdaságos: a professzionális felhasználóknak egyaránt szükségük van hosszú és rövid fúrószárakra, néha az alkalmazástól függően akár még ugyanolyan átmérőjűekre is. Viszont a fúrószerszámok száma lecsökkenthető a Drill Connect segítségével, mely lehetővé teszi a fúrószerszámok átmérőjének és hosszának cseréjét egyetlen lépésben. Ennek következtében a felhasználók megvásárolhatják az olcsóbb, rövidebb fúrószárakat, és meghosszabbíthatják azokat a gazdaságos Drill Connect hosszabbítókkal, lecsökkentve a szerszámosládákban tárolt fúrószárak összmennyiségét.
  • 100% erő: a Drill Connect fúrócsatlakoztató gyors és biztonságos csatlakozásról gondoskodik a fúrószerszám és a hosszabbító között, ezáltal biztosítja azt, hogy az erő 100%-a továbbításra kerül a fúrószárba.
  • Kisebb súly: a rövid fúrószerszám és a 18 mm átmérőjű hosszabbító kombinációjának használatával az összsúly akár 15%-kal is kisebb lehet.
  • Javasoljuk, hogy a Drill Connect csatlakoztatót tisztítsák meg a betonportól és rendszeres időközönként kenjék be kenőzsírral.
  • A Drill Connect csatlakoztató csak a 32 mm átmérőt meghaladó fúrószerszámokhoz illeszkedik.
  • Akár 8 kg-os fúrókalapácsokhoz is alkalmazható.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: sds-max fúrócsatlakoztató adapter
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
Portwest termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Hecht termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció